Μεγάλη Διάκριση στον Διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου

Μεγάλη διάκριση για τη Λευκάδα. Η οικογένεια του Λάμπρου Μαργέλη κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στον διαγωνισμό «Athena International Olive Oil Competition», με το ελαιόλαδο τους από ασπροελιές του Αγίου Πέτρου Λευκάδας. Είναι η δεύτερη επιτυχία μετά το 2018. Ο ετήσιος διαγωνισμός Athena International Olive Oil υπογραμμίζει τη σημασία της συμμετοχής και την αξία της νίκης εδώ στην Ελλάδα, τη χώρα που δεν είναι μόνο η γενέτειρα της ελιάς, αλλά και η πατρίδα των ευγενών ανταγωνισμός και το Ολυμπιακό ιδανικό.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε από 2 έως 4 Απριλίου στη Λέσβο. Η διεθνής κριτική επιτροπή αποτελούνταν από 20 διεθνείς δοκιμαστές ελαιολάδου, από την Αργεντινή, τη Βραζιλία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, το Ισραήλ, την Ιταλία, την Κροατία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Πορτογαλία, την Τυνησία και, φυσικά, την Ελλάδα. Ο διαγωνισμός είναι πλέον ένας από τους πιο σημαντικούς στον κόσμο. Αυτή η διάκριση είναι μια από τις πιο σημαντικές με τις οποίες πιστώνεται το νησί μας και είναι το αποτέλεσμα της μεγάλης αγάπης για τη γη, σκληρή δουλειά και όρεξη για το έργο δύο ακούραστων ανθρώπων.

Μπράβο Λάμπρο!!!

Πηγή: https://aromalefkadas.gr/λάμπρος-μαργέλης-και-παρασκευή-σβάρν/?fbclid=IwAR0lipvxHq_-HkfHasOhRKU-ZBlnTIy44JOdm_q-tU2iwsRH5vzDcM4hL_M